Είμαστε μια δυναμική και διαρκώς αναπτυσσόμενη εταιρεία και η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε στους Πελάτες μας ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε όλες τις φάσεις εγκατάστασης ενός ενεργειακού τζακιού. Ξεκινάμε από την επιλογή του κατάλληλου ενεργειακού τζακιού, συνεχίζουμε με την διακοσμητική μελέτη του χώρου σας και καταλήγουμε με την άρτια τοποθέτηση της εστίας σας.

Η τεχνογνωσία που έχουμε αναπτύξει από την πολυετή ενασχόλησή μας με τα ενεργειακά τζάκια, σε συνδυασμό με την αγάπη και το σεβασμό μας στις επιθυμίες και το όραμα κάθε Πελάτη για τον προσωπικό του χώρο, αποτελούν εχέγγυο για το άριστο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα.

Σε μια εποχή που το αίτημα για μείωση των εκπεμπομένων ρύπων είναι επιτακτικό, οι επιλογές που προσφέρονται από την εταιρεία μας είναι ποικίλες και ανταποκρίνονται σε κάθε αντίληψη και βαθμό οικολογικής ευαισθησίας. Εγκαθιστούμε ενεργειακά τζάκια ξύλου τα οποία, επωφελούμενα από την πρωτοποριακή τεχνολογία της πρωτογενούς, δευτερογενούς και τριτογενους  καύσης των καυσαερίων, σας εξασφαλίζουν υψηλότερη θερμική απόδοση και αισθητή μείωση των ρύπων καύσης.

Προτείνουμε μόνωση της οικία σας με πέτρα εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου.Επισκεφθείτε λοιπόν την έκθεσή μας που βρίσκεται στην οδό Μακρή 20 στο Αγρίνιο, για μια καλύτερη γνωριμία με τα προϊόντα και τους συνεργάτες μας. Θα σας βοηθήσουμε με ιδέες και προτάσεις ώστε να δημιουργήσουμε από κοινού την ιδανική λύση, σχεδιασμένη αποκλειστικά πάνω στις δικές σας ανάγκες.